internet-browser

Parhaat ilmaiset selainpelit

Jos puhutaan selaimessa pelattavista peleistä ja vieläpä ilmaisista sellaisista, moni ajattelee automaattisesti todella yksinkertaisia yhdistelypelejä tai kenties Facebookissa pelattavia simppeleitä pelejä, joista läheteltävät kutsut täyttävät ärsyttävästi ilmoitukset. Tällaisia ovat esimerkiksi menneiden vuosien suosikit FarmVille, Candy Crush Saga ja Bejeweled Blitz. Tämän tyyppiset selainpelit voivat toki olla silloin tällöin pelailtuna oikein hyvää viihdettä, mutta tätä nykyä selaimessa ilmaiseksi pelattavat pelit ovat paljon muutakin.

Suoraan selaimesta käsin pelatessa tietokoneelle ei tarvitse asentaa mitään ja pelit ovat usein ilmaisia, joten kukkarokaan ei kevene pelaillessa. Mikäpä sen parempi yhdistelmä! Nykyaikaisten selainpelien joukosta löytyy pelattavaa joka lähtöön aina monimutkaisista strategiapeleistä mukaansatempaaviin roolipeleihin. Monet suositut selainpelit ovat niin sanottuja massiivimoninpelejä, joihin osallistuvat samanaikaisesti valtavat pelaajajoukot. Lue, millaisista herkuista selaimessa voi nauttia ja tutustu ehdottomasti ainakin näihin neljään mahtavaan ilmaiseen selainpeliin!

League of Angels

GTArcaden kehittämä League of Angels on vuoden 2014 alussa julkaistu verkkoroolipeli. League of Angels on todellinen ilo silmälle, ja pelaaja pääsee seikkailemaan upeiden enkeleiden maailmassa tehtävänään näiden eloon herättäminen ja rauhan palauttaminen. Pelissä suoritetaan erilaisia tehtäviä ja käydään pelaajien välisiä taisteluita. Uusien tehtävien avaaminen ja erilaiset minipelit sekoittavat pakkaa ja tuovat pelaamiseen liki loputtomasti mielenkiintoa. League of Angels on MMOG-peli, jossa mukana on valtava määrä pelaajia kaikkialta maailmasta.

Naruto Online

Naruto Online on yksi kaikkien aikojen suosituimmista MMORPG-peleistä eli niin sanotuista massiivisista monen pelaajan verkkoroolipeleistä. Peli on julkaistu vuonna 2016 ja se perustuu suosittuun japanilaiseen animesarjaan nimeltä Naruto: Shippūden. Uskollisesti alkuperäisen sarjan tarinaa noudattelevassa roolipelissä pelaaja pääsee seikkailemaan ninjojen maailmaan ja kartuttamaan kokemusta erilaisten tehtävien ja minipelien avulla. Näyttävä peli on ehdoton tuttavuus Naruto-sarjakuvien ja -piirrettyjen ystäville, mutta kokeilemisen arvoinen myös niille, joille pelin maailma ei ole ennestään tuttu.

Imperia Online

Vuonna 2005 julkaistu Imperia Online on keskiaikaan sijoittuva ilmainen selainpeli, jolla on yli 35 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Genreltään Imperia Online on niin sanottu MMORTS-peli eli reaaliaikainen strategiapeli, jota pelaa samanaikaisesti valtava määrä pelaajia. Kukin pelaaja toimii pelissä oman provinssinsa keisarina ja pyrkii kehittämään omaa aluettaan. Kuten arvata saattaa, olennainen osa peliä ovat hyökkäykset toisten pelaajien provinsseihin muhkean ryöstösaaliin toivossa. Varoja ja tarvikkeita voi myös vaihtaa sopuisasti pelaajien kesken.

Travian

Alkujaan saksalainen Travian on 42 eri kielelle käännetty selainpohjainen strategiapeli, jonka ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2004. Huippusuositun MMOG-pelin maailmassa on kolme eri pelattavaa heimoa – gallialaiset, roomalaiset ja teutonit – sekä NPC-heimo nataarit. Pelaajan tavoitteena on kehittää omia kyliään ja lopulta saatella oma maailmanihmeensä korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Peli vaikuttaa ulkonäkönsä puolesta melko simppeliltä, mutta vie nopeasti mennessään eikä tylsää hetkeä ole todellakaan luvassa sen kiemuroissa seikkaillessa.