videogame

Kaikkien aikojen parhaita videopelejä

Videopelit alkoivat saavuttaa nykyistä valtavaa suosiotaan 1970-luvun jälkeen. Ennen tätä pelejä oli toki olemassa, mutta pikkuhiljaa peliteollisuus alkoi saavuttaa nuorisoa ja kaikenlaisia pelaajia. Pelien hinnat ja konsolien saatavuus paranivat pikkuhiljaa, ja näin ollen monet kotitaloudet pystyivät hankkimaan pelejä kotiinsakin. Erilaiset konsolit, kuten Video 2000, Atari-konsolit, ja NeoGeo olivat aikansa ensimmäisiä legendaarisia konsoleita, joissa pystyi pelaamaan nykypäivänä yksinkertaiselta ja grafiikaltaan vaatimattomilta vaikuttavia erilaisia pelejä. Mitään vastaavaa ei oltu aiemmin nähty, ja pelikonsolit alkoivat käydä kaupaksi.

1990-luvun alussa markkinoille ilmaantui konsoleita, jotka ovat nykypelaajillekin hyvin tuttuja. PlayStation- ja Nintendo-konsolit valloittivat pelaajien sydämet ja ovat tähän päivään saakka pysyneet valtavassa suosiossa. People also started to play jackpot online on boostcasino. Meistä lähes jokainen on joskus saanut pelata Mario Kartia, ja vanhanmallisia konsoleita on jopa tuotu uuteen myyntiin suosionsa siivittämänä. Nykyään peliyhtiöt satsaavat erilaisiin ominaisuuksiin konsoleissa: hyvään suorituskykyyn ja laajaan pelivalikoimaan. Pelien grafiikka, musiikit ja näyttelijätyö pelien hahmojen taustalla eivät kalpene lainkaan suuren mittaluokan elokuvien rinnalla.

Grand Theft Auto

Grand Theft Auto on lähes kaikille tuttu pelisarja. Grand Theft Auto sijoittuu interaktiiviseen kaupunkimaailmaan, jossa pelaaja suorittaa tehtäviä alamaailman edustajien parissa. Upeat autot, tehokkaat aseet sekä maineen ja mammonan etsintä on pelissä suuressa osassa. Peli on ehdottomasti yksi suosituimmista ja parhaiten tehdyistä konsolipeleistä koskaan. Rockstar Games on luonut Grand Theft Auton maailmasta hyvin todellisen tuntuisen ja tämä houkuttelee suurta osaa pelaajista. Peli kehittyy hahmoilla pelaamisen myötä ja on äärimmäisen koukuttava.

Resident Evil

Kun videopelin pohjalta päätetään tehdä elokuvasarja, on selvää, että peli on ollut onnistunut ja vaikuttava kokemus pelaajien silmissä. Näin kävi vuonna 2002 aloitetulle Resident Evil -pelisarjalle. Resident Evil hipoo parhaiden pelien listauksia lähes kaikkialla. Kyseessä on selviytymiskauhupeli, joka vie pelaajansa jopa maailmanloppua hipovan tunnelman pariin. Pelisarja on voittanut lukuisia palkintoja ja fanit odottavat jokaista uutta julkaistavaa peliä valtavalla innolla. Mikä parasta, Resident Evil -pelisarjan pelejä voi pelata lähes kaikilla konsoleilla.

Battlefield

Battlefield-sarja puolestaan vie pelaajansa suurten sotien maailmaan. Ensimmäinen ja toinen maailmansota on tuotu pelaajan kotiin Battlefield-sarjan myötä ja pelin tunnelma on erityisen vaikuttava. Pelin hahmojen tarinat ja pelin grafiikka ovat syystäkin palkittuja ja pelisarja lieneekin Electronic Artsin yksi lippulaivasarjoista. Kaikkia suosittuja pelejä yhdistää usein muutama tekijä: vaikuttava tunnelma, taidokkaat grafiikat, nerokas juoni ja interaktiivisuus. On lukuisia pelejä, jotka ansaitsevat päästä historian upeimpien pelien listalle. Usein pelien suosio puhuukin puolestaan. Ota siis hyvä asento ja tutustu mahtaviin peleihin!